StartersCentrum Limburg en OndernemersKlankBord Limburg gaan intensiever samenwerken

Coronanieuws

Het StartersCentrum Limburg en het OndernemersKlankBord Limburg gaan door het sluiten van een convenant en het starten van nieuwe initiatieven samen aan de slag om de hulp aan starters maar ook aan het bestaande MKB te versterken. De noodzaak hiervoor wordt ingegeven door de enorme vraag naar hulp als gevolg van corona en door veranderend consumenten en klantgedrag.

In eerste instantie gaan zij samen bijeenkomsten organiseren waarbij de strijd van het MKB met de gevolgen van de Coronacrisis centraal staan. De omgang met betalingsachterstanden en gelijktijdig het doen van aanpassingen aan modern ondernemerschap vraagt om antwoorden. Het verhaal van andere ondernemers in vergelijkbare situaties, hun oplossingen en visies werken inspirerend. Het advies van ondernemers die weten wat “vallen en opstaan “ betekent. Kennis van regelgeving en loketten waar je terecht kunt. Allemaal zaken die nu van het grootste belang zijn om te overleven. Aan die behoefte willen beide non-profit organisaties voldoen. Laagdrempelig en voor elke starter of ondernemer. Hulp voor de korte termijn maar ook aanpassingen om ook een goede toekomst te hebben staan centraal tijdens de informatiebijeenkomsten.

Waar het StartersCentrum veel vragen krijgt van onlangs gestarte ondernemers wordt het OndernemersKlankBord regelmatig benaderd door reeds gevestigde ondernemers. De samenwerking ligt daarom voor de hand. Binnenkort volgt meer informatie.

 

Gerelateerde artikelen

LWV lanceert pagina over anderhalvemetereconomie

Coronanieuws

De Veldkas: Zuid-Limburg beleven op een unieke plek

Coronanieuws

Viralis Touch Safe: Unieke oplossing voor schone en veilige werkplek

Coronanieuws
Menu