Van pech naar perspectief in tijden van pandemie

Werken & Leven

Op vrijdag 11 juni wordt IMK Business Talk live gestreamd vanuit De Ruimte in Maastricht. De Ruimte is het resultaat van een samenwerking tussen het IMK (Instituut Midden- en Kleinbedrijf) en SNS, en heeft als doel de ondernemers te voorzien van één centrale plek waar ze met al hun vragen maar ook hun zorgen omtrent hun onderneming terechtkunnen.

Hiermee komt er, in elk geval in Zuid-Limburg, een einde aan de eindeloze zoektocht naar het juiste advies waar elke levensfase van een onderneming om vraagt. Immers, ondernemers kunnen nu al hun vragen boven dezelfde kop koffie stellen aan dezelfde persoon. Dag kastje, dag muur, hallo Ruimte.

De presentatie van IMK Business Talk is in handen van Jörgen Raymann, die voor deze uitzending in gesprek gaat met de Maastrichtse wethouder Vivianne Heijnen (Economie en Arbeidsmarkt), Michiel Hordijk (directeur IMK), Dorothe van den Bosch (Economische Samenwerking Zuid-Limburg), Helma van Pelt (manager de Ruimte) en twee lokale ondernemers.

Samen spreken zij over hoe je pech door corona ombuigt naar perspectief – en je de pandemie de baas wordt. Kijken dus via deze link, volgende week vrijdag, 11 juni om 16.00u.

Gerelateerde artikelen

Succesvolle Open Dag Bovengrondse Vakschool

Werken & Leven

Pleidooi meer (eu)regionaal denken tijdens hybride Dag van de Stad

Beleven & Verblijven, Ondernemen & innoveren, Werken & Leven

Save the date: inspiratie- en netwerksessie Sociaal Ondernemerschap

Werken & Leven
Menu