Interactief webinar Succesvol ondernemen

Ondernemen & innoveren

Op vrijdag 7 oktober a.s. van 09.00 tot 12.00 vindt online het interactieve webinar Succesvol Ondernemen plaats. Een webinar waarin je leert hoe jij als ondernemer ‘on top of things’ bent in plaats van dat je wordt ingehaald door de waan van dag.  Waarin je leert hoe jíj je bedrijf op koers houdt. Op koers naar jouw gewenste toekomst. En een webinar waarin je meteen aan de slag gaat!

Corona is nog niet voorbij of de energiecrisis dient zich alweer aan. Prijzen van grondstoffen rijzen de pan uit. Personeel is nauwelijks beschikbaar of is alweer vertrokken voordat je ze hebt ingewerkt. In dit webinar leer je hoe je weer ‘in control’ komt. Met een duidelijk plan en een strategie die niet teveel afleiden van de dagelijkse werkzaamheden maar juist aanknopingspunten bieden om die werkzaamheden zo efficiënt mogelijk uit te voeren.   In het interactieve webinar ‘Succesvol ondernemen’  ga je meteen aan de slag, krijg je feedback, laten we zien hoe je zorgt dat je het plan ook daadwerkelijk gaat gebruiken en demonstreren we instrumenten die je hierbij helpen.

Voor meer informatie of aanmelden kun je terecht op de webinar-pagina. Wacht niet te lang, er zijn maar 10 plaatsen beschikbaar.

Gerelateerde artikelen

FAST Shield: Automotive bedrijven helpen andere sectoren

Ondernemen & innoveren

33 miljoen voor startende ondernemers

Ondernemen & innoveren

Brexit Adjustment Reserve (BAR) open vanaf 1 november 2022

Ondernemen & innoveren
Menu