Brede welvaart conferentie #2

Werken & Leven

Op maandag 6 november 2023 van 12.00 tot 17.30 uur vindt de 2e conferentie Brede Welvaart en de Regionale Economie plaats op de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen.

De conferentie bouwt voort op de conferentie van 2022 ‘Van Kansenongelijkheid naar kansengelijkheid’. In de 2023-editie gaat het vooral over welke economische ontwikkelingen en transities nodig zijn voor de toekomstige brede welvaart van regio’s en welk nationaal en regionaal beleid daarbij past. De verschillende inzichten en perspectieven vanuit verschillende regio’s komen aan bod.

Tijdens de conferentie gaat u onder leiding van Lodewijk Asscher onder meer in gesprek met minister Micky Adriaansens (Economische zaken) en Jantine Kriens (voorzitter commissie adviesrapport ‘Elke Regio Telt’).

In de komende weken volgt meer informatie over het programma, de onderwerpen en de sprekers. De Brede Welvaart Conferentie wordt georganiseerd door Stadsregio Parkstad Limburg en de stedenbandgemeenten Heerlen, Amsterdam, Eemsdelta en Sluis. U wordt dan ook uitgenodigd door de burgemeesters Roel Wever, Marga Vermue, Ben Visser en Femke Halsema.

Aanmelden kan nu al.

 

Gerelateerde artikelen

Save the date: inspiratie- en netwerksessie Sociaal Ondernemerschap

Werken & Leven

Dag van de Stad naar Heerlen: “Uitgelezen kans”

Circulariteit & Duurzaamheid, Werken & Leven

Oproep: Pitch jouw gezondheidsidee bij LEEF

Werken & Leven
Menu