Human Material Loop uitgeroepen tot winnaar Limburgse Circulaire Innovatie Top 20

Circulariteit & Duurzaamheid

Human Material Loop won in de categorie Circulaire Start-up. Winnaars in de categorieën Circulaire Changemaker en Circulaire Community zijn resp. Ekowood Houses en De Glazenap. Volgens de jury* hebben deze bedrijven zich onderscheiden door hun innovatieve benadering en toewijding aan het bevorderen van de circulaire economie. Alle drie de winnaars hebben een ‘gouden ticket’ bemachtigd voor de landelijke finale op 15 maart in de Malietoren in Den Haag.

Sonja Demandt (Expertisemanager Duurzaamheid & Innovatie bij de LWV): “Deze winnaars zijn niet alleen de sterren van vandaag, maar ook de pioniers van morgen. Hun triomfen in de landelijke finale zijn een krachtige herinnering aan de impact die innovatie kan hebben op de circulaire economie. Laten we hun succes vieren als een aanmoediging om onze inspanningen te verdubbelen en samen te streven naar een toekomst waarin circulariteit de norm is, en waarin onze gezamenlijke inspanningen een duurzamere wereld creëren voor de toekomstige generaties.” 

Over de Limburgse Innovatie Top 20
De Limburgse Innovatie Top 20 is een initiatief van de Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV) en wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Limburg, Keyport, ESZL, Gemeente Sittard-Geleen en Rabobank. Het event op 13 maart zet circulaire innovaties uit Limburg in de spotlight en laat zien wat Limburg te bieden heeft. Meer informatie over alle inzendingen van de Limburgse Circulaire Innovatie Top 20, 2024 is te vinden op www.limburgsecirculaireinnovatietop20.nl

 • De jury van de Limburgse Circulaire Innovatie Top 20:
  – Björn Koopmans (Program Manager Chemelot Circular Hub)
  – Nancy Bocken (Professor Sustainable Business Maastricht University
  – Mireille Schreurs (Rabobank Business Innovatieteam Limburg)
  – Stephan Satijn (Gedeputeerde Provincie Limburg, economie)
  – Ton Hagelstein (Programmamanager en secretaris Keyport)
  – Roger Feller (Voorzitter Expertisecentrum Duurzaamheid & Innovatie LWV)

 

Gerelateerde artikelen

Doorbraak: Actieagenda Chemelot Circular Hub tot 2024 vastgelegd

Circulariteit & Duurzaamheid

Limburgse Circulaire Innovatieprijs 2023 naar Solarge en Greenholds

Circulariteit & Duurzaamheid

Uitnodiging zomerevent EcoBiose: samen naar een natuurinclusieve toekomst

Circulariteit & Duurzaamheid
Menu