MKB Impuls: elke 3e vrijdag van de maand

Coronanieuws

De lockdown komt weer keihard aan. Ondernemers, de motor van de economie, incasseren klap na klap. Juist nu is het tijd om het contact met elkaar niet te verliezen. En omdat het gewoon niet live kan, gaat MKB Limburg door met het online verbinden van ondernemers in Limburg.

MKB Impuls is op de Dag van de Ondernemer heel goed ontvangen en de behoefte is uitgesproken om dit vaker te doen. Daarom organiseert MKB Limburg vanaf januari elke derde vrijdag van de maand – van 16:00 – 17:15 uur MKB Impuls: een maandelijkse online netwerkevent voor de mkb community in Limburg. Zo willen wij ondernemers aan elkaar blijven verbinden, elkaar steeds beter leren kennen en met elkaar een sterk mkb vormen. Netwerken staat centraal, elke keer gaat het om een thema dat de community zelf kiest, door midden van een poll die wordt gehouden op social media en het ondernemersplatform.

Dus noteer alvast in je agenda de eerst volgende editie:

🗓️ Vrijdag 15 januari 2021

🕓 16:00 – 17:15 uur

En daarop volgend: 19 februari 2021, 19 maart 2021

Aanmelden?
Deelname is gratis op het MKB Limburg Ondernemersplatform. Om deel te nemen maak je eerst een gratis account aan, check vervolgens de events en meld je aan, door bij RSVP op I’m going te klikken! Hier de link naar het platform.

Gerelateerde artikelen

Kickstartfonds: aanjager regionale economie in crisistijd

Coronanieuws

Brede Economische Sociale Taskforce brengt advies uit

Coronanieuws

Help ons jou te helpen!

Coronanieuws
Menu