Help ons jou te helpen!

Coronanieuws

Ben jij starter, ZZP’er of MKB’er en heb jij te maken met een (aanzienlijke) terugval van inkomsten? Stapelen de schulden zich op of wil jij je breder oriënteren op de arbeidsmarkt? Dan komen we graag met jou in contact. De Zuid-Limburgse gemeenten gaan samen werken aan een economisch herstelplan. Een belangrijk onderdeel daarvan zijn de ondernemerssessies die we de komende drie maanden elke dinsdagochtend van 10.00 – 11.00 uur (vooralsnog) online organiseren.

Je kunt hier terecht met al jouw vragen over TONK (Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke Kosten), heroriëntatie en schuldhulpverlening. Heb je andere vragen of problemen? Dan laat ons dat ook weten, zodat we jou zo goed mogelijk kunnen helpen. Lukt dat niet in de sessie, dan nemen we naderhand contact met je op. Bij de sessies zijn specialisten van verschillende gemeenten aanwezig alsook ervaringsdeskundigen.

De vragen die in de sessies aan bod komen, vormen ook de input voor het economisch herstelplan van de zestien gemeenten. Zo draag je zelf bij aan een zo effectief mogelijk herstelplan waarin we alles op alles zetten om jou als ondernemer met raad en daad bij te staan.
De eerste virtuele bijeenkomst vindt plaats op 30 maart a.s. van 10-11 uur. Wil jij deelnemen of heb je nog aanvullende vragen, neem dan contact op met Math Fooij (math@avytos.com), die namens ESZL deze sessies organiseert.

 

 

Gerelateerde artikelen

Mystery Unlocked laat bezoekers op nieuwe manier Valkenburg ontdekken

Coronanieuws

MKB Impuls: elke 3e vrijdag van de maand

Coronanieuws

Resultaatgericht Ondernemen: Op KOERS naar de toekomst

Coronanieuws
Menu