Ontdek KOERS…en laat je bedrijf (weer) schitteren

Ondernemen & innoveren

Hakt de crisis er stevig in en heb je moeite je bedrijf drijvend te houden? Wil je doorgroeien, maar weet je niet hoe je dat moet aanpakken? Wil je de kracht van je medewerkers effectiever benutten? Zie je kansen, maar geen mogelijkheden om ze te benutten? Worstel je met deze of andere vragen, dan is het misschien wel tijd voor KOERS. KOERS is een voucherregeling van ESZL, gericht op continuïteit, groei en innovatie ná corona. Speciaal voor Zuid-Limburgse ondernemers.

Bekijk hier  het filmpje met Vivianne Heijnen (voor volledige weergave, zet alle cookies aan):

Met ‘Krachtig Ondernemerschap En Resultaatgerichte Strategie’ oftewel KOERS, helpt ESZL ondernemers zoals u op weg om de bedrijfsstrategie aan te passen aan de veranderende omstandigheden. Zodat u – ondanks de crisis – innovatief kunt blijven en groeien. Met de voucher neemt u deel aan een bewezen effectief adviestraject. U betaalt daarnaast een eigen bijdrage.

Er zijn drie methodieken en adviestrajecten. Bij Strategisch Innoveren (SI) ligt de focus op meer grip krijgen op je onderneming, prioriteiten stellen en keuzes maken. Business Roadmaps (BRM) richt zich op het bepalen van de lange termijn ambitie en deze realiseren aan de hand van concrete stappen. Resultaatgericht Ondernemen (RGO) begeleidt bedrijven naar de volgende groeifase. De trajecten zijn bewezen effectief en worden verzorgd door ervaren experts.

Kijk voor meer informatie over de trajecten en aanmelding op www.eszl.nl

Gerelateerde artikelen

Ruim 7 miljoen euro uit actieplan voor regionaal MKB, o.a. in Limburg

Ondernemen & innoveren

Tweede editie ‘De Business Versneller’ van start!

Ondernemen & innoveren

Meld u aan voor Limburg Leads!

Ondernemen & innoveren
Menu