Save the date: inspiratie- en netwerksessie Sociaal Ondernemerschap

Werken & Leven

Ondernemers en initiatiefnemers uit Parkstad opgelet! Ben jij op zoek naar innovatieve oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen? Of heb je zelf een (pril) idee waarover je van gedachten wilt wisselen of misschien al een concreet plan waar je partners voor zoekt? Of ben je gewoon nieuwsgierig? Laat je op 21 april inspireren en ontmoet gelijkgestemden om samen te bouwen aan eensociale en duurzame regio.

Op die datum organiseert de Stadsregio Parkstad Limburg de Inspiratie- en netwerk bijeenkomst Sociaal Ondernemerschap. Deze vindt plaats van 16:00 tot 18:30 uur (inloop vanaf 15:30 uur) in Slot Schaesberg (Slot Schaesberg-Laan 100, 6371 KZ Landgraaf).De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die samen met andere partijen aan de slag wil met nieuwe initiatieven rondom sociaal ondernemerschap.

Over de bijeenkomst

Laat je inspireren door diverse sprekers, waaronder Joske Paumen (oprichter The Colour Kitchen), Bart Temme (VIE), Paul Crutzen (Qeske) en Aryan Klein (Slot Schaesberg). Daarnaast wordt informatie gedeeld over de mogelijkheden in de regio en welke financiële ondersteuning vanuit Parkstad Limburg mogelijk is. Na het inspiratiedeel gaan we samen aan de slag om te kijken welke kansen er zijn op het gebied van sociaal ondernemerschap in de Parkstadregio. Je bent van harte welkom om uw eigen ideeën in te brengen.

Ter afsluiting wordt een netwerkborrel met een klein hapje aangeboden, waarin de nieuw verkregen inzichten worden gedeeld en verbindingen voor de toekomst kunnen worden gelegd.

Meedoen?

Klik hier om je aan te melden. Nog vragen? Stuur deze naar alliantie@parkstad-limburg.nl.

De bijeenkomst wordt georganiseerd door Stadsregio Parkstad Limburg in samenwerking met KplusV. De bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door een subsidie van de Provincie Limburg. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Gerelateerde artikelen

Regio Deals: Zuid-Limburg maakt Nederland groter!

Werken & Leven

Nieuwe website ESZL gelanceerd

Beleven & Verblijven, Circulariteit & Duurzaamheid, Ondernemen & innoveren, Werken & Leven

Lerend Leven: Vernieuwende aanpak voor behoud én aantrekken van arbeidskrachten

Werken & Leven
Menu