Startersevent Limburg terug op de kalender

Ondernemen & innoveren

Op 4 november a.s. vindt de tiende editie van het Startersevent Limburg plaats. Een gratis evenement voor iedereen die overweegt als zelfstandig ondernemer te starten of onlangs is gestart. Deze editie duurt van 19.00 uur tot en met 22.30 uur en wordt gehouden in het Congrescentrum Het Forum in Roermond.

Ondanks de corona-pandemie is er een steeds grotere belangstelling om te gaan ondernemen, met name als ZZP’er. In de eerste negen maanden van 2021 registreerde de Kamer van Koophandel 8.487 starters in Limburg. Het Startersevent voorziet in een duidelijke behoefte: persoonlijk, kleinschalig, regionaal op één plek starters informeren, de mogelijkheid om te netwerken met andere starters en ondernemers.

Deelname aan seminars van het Startersevent Limburg is gratis maar aanmelden is wel verplicht via de website is: www.starterscentrum.nl/startersdag-limburg/. Daar is ook meer informatie te vinden over het programma. Bij deelname wordt op de locatie gevraagd om een coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app.

Gerelateerde artikelen

Meld u aan voor Limburg Leads!

Ondernemen & innoveren

FAST Shield: Automotive bedrijven helpen andere sectoren

Ondernemen & innoveren

Nieuwe programmamanager Economie & Vestigingsklimaat

Ondernemen & innoveren
Menu