Circular+: Boost je bedrijf met circulaire competenties

Circulariteit & Duurzaamheid

Op zoek naar een toekomstbestendige, efficiënte bedrijfsvoering? Begrijp je nog niet helemaal hoe circulaire competenties daar aan bijdragen en hoe je ze toepast? Meld je dan aan voor onze korte training.

Met een investering van slechts drie dagdelen krijg je helderheid over waar jouw bedrijf staat in circulariteit en welke competenties je nog nodig hebt. We gaan in gesprek met jouw team, houden workshops en bieden inzicht in de circulaire competenties in jouw organisatie. Je krijgt zelfs een op maat gemaakt advies.

Deze training kost € 2.490,- . Dankzij de sponsoring vanuit de MKB-Deal bieden wij deze gratis aan drie bedrijven aan. We selecteren op basis van motivatie. Meld je aan door een motiverende e-mail te sturen naar danielle.twardy@zuyd.nl vóór eind juli 2023.

De kick-off is op dinsdag 19 september van 12.00 tot 14.00 uur. Daarna stemmen we de planning met jou af.  Grijp deze kans en zet vandaag de stap naar een circulaire toekomst!

 

Circulaire economie Limburg (CEL) is een samenwerking van Keyport 2020, Hogeschool Zuyd, ESZL, Provincie Limburg, LIOF, LWV, LLTB en Crossroads.

Gerelateerde artikelen

Zuyd omarmt duurzaamheidsambities

Circulariteit & Duurzaamheid

TOP ENZuid 2024: Succesvolle initiatieven en pleidooi voor vervolgstappen

Circulariteit & Duurzaamheid

Zuid-Limburg als eerste circulaire regio van Europa

Circulariteit & Duurzaamheid
Menu