MKB-ondernemersplatform coronacrisis is live

Coronanieuws

De coronacrisis heeft een enorme economische impact. Geen enkele sector blijft ongeschonden. Om de crisis het hoofd te bieden is het essentieel dat we elkaar helpen waar mogelijk, dus dat doen we! MKB-Limburg heeft daarom, in samenwerking met haar partners, voor ondernemers in Limburg een interactief platform in het leven geroepen. Hier vind je informatie, een forum en een trainingsprogramma Crisismanagement. Het platform brengt ondernemers en experts bij elkaar. Deelname aan het platform is voor alle ondernemers in Limburg kosteloos.

Online trainingsprogramma Crisismanagement
Dit 5-weekse programma bestaat uit verschillende online trainingen met als doel om in verbinding met elkaar, de huidige problematiek het hoofd te bieden. Modules die per week aan bod komen zijn: Inventarisatie, Crisismanagement, Netwerken & samenwerken, Inspireren, innovatie & efficiëntie en Toekomstbestendig denken. De eerste module van het online trainingsprogramma is afgelopen maandag gestart.

Een forum

Een plek waar je mede-ondernemers en experts treft om informatie uit te wisselen over 8 gerelateerde onderwerpen. Hier leren we van elkaar en inspireren we elkaar.

Verschillende activiteiten

Je kunt deelnemen aan wekelijkse live Q&A-sessies met experts, bestuurders en vertegenwoordigers van belangen- en brancheverenigingen en feedback ontvangen op specifieke vragen door ervaren business coaches.

Samen staan we sterk! Laat je informeren en inspireren door experts en mede-ondernemers. Meld je nu kosteloos aan via www.mkblimburgondernemersplatform.nl. De ontmoetingsplek voor ondernemers in Limburg tijdens de coronacrisis. 

Gerelateerde artikelen

Mystery Unlocked laat bezoekers op nieuwe manier Valkenburg ontdekken

Coronanieuws

Chirurgische hoofdloep in onderwijspilot Maastricht UMC+

Coronanieuws

Kickstartfonds krijgt vervolg: nog eens 100.000 euro beschikbaar

Coronanieuws
Menu