MKB-ondernemersplatform coronacrisis is live

Coronanieuws

De coronacrisis heeft een enorme economische impact. Geen enkele sector blijft ongeschonden. Om de crisis het hoofd te bieden is het essentieel dat we elkaar helpen waar mogelijk, dus dat doen we! MKB-Limburg heeft daarom, in samenwerking met haar partners, voor ondernemers in Limburg een interactief platform in het leven geroepen. Hier vind je informatie, een forum en een trainingsprogramma Crisismanagement. Het platform brengt ondernemers en experts bij elkaar. Deelname aan het platform is voor alle ondernemers in Limburg kosteloos.

Online trainingsprogramma Crisismanagement
Dit 5-weekse programma bestaat uit verschillende online trainingen met als doel om in verbinding met elkaar, de huidige problematiek het hoofd te bieden. Modules die per week aan bod komen zijn: Inventarisatie, Crisismanagement, Netwerken & samenwerken, Inspireren, innovatie & efficiëntie en Toekomstbestendig denken. De eerste module van het online trainingsprogramma is afgelopen maandag gestart.

Een forum

Een plek waar je mede-ondernemers en experts treft om informatie uit te wisselen over 8 gerelateerde onderwerpen. Hier leren we van elkaar en inspireren we elkaar.

Verschillende activiteiten

Je kunt deelnemen aan wekelijkse live Q&A-sessies met experts, bestuurders en vertegenwoordigers van belangen- en brancheverenigingen en feedback ontvangen op specifieke vragen door ervaren business coaches.

Samen staan we sterk! Laat je informeren en inspireren door experts en mede-ondernemers. Meld je nu kosteloos aan via www.mkblimburgondernemersplatform.nl. De ontmoetingsplek voor ondernemers in Limburg tijdens de coronacrisis. 

Gerelateerde artikelen

Grensondernemers opgelet: coronaregelingen op een rij

Coronanieuws

BITL (Rabobank) komt met Coronacrisis Model Canvas

Coronanieuws

LWV vindt steunpakket beter, maar niet voor iedereen voldoende

Coronanieuws
Menu