Oproep: Pitch jouw gezondheidsidee bij LEEF

Werken & Leven

Of het nu gaat om overgewicht, de zorg, een gezonde leefstijl of bewegen voor kinderen: goede ideeën die de gezondheid bevorderen zijn welkom bij Limburg Early Execution Fonds (LEEF). Dit fonds is een samenwerking van LIOF, ESZL, Stadsregio Parkstad en Vie Kerkrade. Wanneer het team van experts van LEEF gelooft in jouw idee, ontvang je een investeringssubsidie van maar liefst 10.000 euro.

Een investering die jou de mogelijkheid biedt om je idee verder uit te werken en het draagvlak in de regio te onderzoeken. Behoort jouw pitch tot de beste drie pitches van het jaar? Dan biedt LEEF je ook nog eens de mogelijkheid om tot € 30.000,- te lenen onder zeer gunstige voorwaarden. Het doel van de subsidie is om initiatiefnemers met veelbelovende ideeën op het gebied van gezondheid in een vroeg stadium te ondersteunen bij het onderzoek of de ontwikkeling van desbetreffend idee.

Kortom, heb jij een uniek idee maar ontbreken de middelen om de gewenste groei te genereren? Wacht niet langer en pitch je idee voor de experts van LEEF.

Meer weten? Ga naar de website van Vie Kerkrade voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen

Tekort aan zorgpersoneel? HiNurse! laat het er niet bij zitten

Werken & Leven

Regio Deals: Zuid-Limburg maakt Nederland groter!

Werken & Leven

Aftrap Economic Board Zuid-Limburg

Werken & Leven
Menu